Онлайн магазин за бельо, бански и пижами

Количка

Комплекти бельо

Комплект Infiore VEGA тип бралета. Оформени и плътни чашки, без подплънка, с банел. Сутиена е покрит с фин и мек микрофибър съчетан с фина дантела. Сатенирани стабилни презрамки, които се регулират. Задната страна на презрамкие е с дантела. Бикината в предната част е мек мик..
48.90 лв.
Комплект Anabel Arto Florals чаша C изработен от мек сатениран микрофибър.Сутиена е с твърда подплаена чашка тип Balconette.Чашките са изрязани и са подходящи за дълбоки деколтета.С банели. Презрамките се махат,регулират се. Долна част - безшевна бразилияна, двойно подплатена, с памучно ин..
45.90 лв.
Комплект Infiore Belle сутиен с бикина изработен от красива флорална дантела.Сутиенът е с твърди чашки с Push-Up ефект. Модела добре поддържа и оформя бюста. Сатенирани стабилни презрамки, регулират се. Дантелена бразилияна с памучно парче. Състав: външна част-82% полиамид, 18% е..
46.90 лв.
Комплект Infiore сутиен с бикина изработен от красива флорална дантела. Сутиенът е с твърди чашки без допълнителна подплънка тип Balconette. Модела добре поддържа и оформя бюста. Сатенирани стабилни презрамки, които се регулират. Бикината е дантелена с памучно парче. Състав:..
47.90 лв.
Цветен памучен комплект Infiore Bohemeсъстоящ се от сутиен и бразилиана.  Сутиена е с твърди чаши с Push-Up ефект. Чашките са гладки и изчистени, с банели. Презрамките се регулират, не се свалят. Долната част е бразилиана с памучно парче в интимната част. Състав:външна час..
42.90 лв.
Комплект Infiore Nadine бриджитка с боксер. Твърди чашки с тънка дунапренена подложка. Облечен в красив мек микрофибър с пришита по края тясна нежна дантела. С банели. Коланът е обкантен със силиконова лента във вътрешната част. Презрамките се махат и се регулират. Бокс..
42.90 лв.
Дантелен комплект Infiore Super Push-Up. Сутиен с формоваи чашки с вградени силиконови подплънки. С банел. Презрамките са постоянно позиционирани и регулеруеми. Коланът е от дантела с двойно закоопчаване. Долна част - дантелена бразилияна с памучно интимно парче. Състав..
45.90 лв.
Комплект Infiore VEGA. Оформени и плътни чашки, без подплънка, с банел. Сутиена е покрит с фин и мек микрофибър съчетан с фина дантела в горния край на чашките. Сатенирани стабилни презрамки, които се регулират. Бикината в предната част е мек микрофибър, задната част е дантела. И..
49.90 лв.
Комплект Jadea Praga чаша B. Сутиена е твърда чаша с малка подплънка, с банел. Дантелен колан. Презрмките се регулират, не се свалят. Памучна бразлилияна съчетана с дантла. Състав- Сутиен:50% полестер,46%полиамид, 4% еластан; бикина:46% памук,30%полиестер,18% полиамид, 6%ела..
39.90 лв.
Комплект Leilieve Mirage чаша E и бикини. Оформящи меки чаши без подплънки. С банели. Плътни постоянно позиционирани презрамки подвижни в задната част, регулеруеми. Материал - изработен от микрофибр. Широк дантелен колан три степеннен с две кукички. Долна часте - микр..
65.90 лв.
Комплект Lormar Idol с двойна подплънка Super Push-up Gel. Гладка чаша покрита с плътна мрежа декорирана с бродерия. Модела увеличава до +2 размера на бюста. С банели. Презрамките не се махат,регулират се. Бразиния с дантелено дупе и интимно памучно парче. Състав: външн..
62.90 лв.
Комплект Lormar Regale чаша B. Сутиенът е с твърди чашки с Push-Up ефект. Изработен от мек сатениран микрофибър. Сатенирани презрамки, които се регулират, не се махат. С банели. Фина дантела в горната част на чашките. Безшевна бразилияна с дантела, интимно памучно парче..
63.90 лв.
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)
За правилното функциониране сайтът използвa "бисквитки". Виж повече